HU
A Safety Sector Biztonsági Tanácsadó és Szolgáltató Kft-t sikeres biztonsági szakemberek és magánnyomozók, valamint a vezetési tanácsadásban és biztonsági auditálásban több éves tapasztalattal rendelkező személyek alapították. A cég az elmúlt évek során elismert és megbízható szereplője lett a személy- és vagyonvédelmi szektornak, jó hírnevet szerzett különféle vállalkozásbiztonsági és információs rendszerek, illetve folyamatok megtervezésére, kialakítására és felülvizsgálatára létrehozott projektek szakszerű lebonyolításával.

Küldetésünk lényege, megbízóink üzleti érdekeinek hatékony érvényesítése, illetve védelme, stratégiai és operatív szinten egyaránt. Tanácsadói és üzleti információszerzési tevékenységünk az üzletmenetet befolyásoló külső és belső környezeti tényezők okozta kockázatok előrejelzését, megelőzését, azok feltárását és elhárítását foglalja magába.

Vállalkozásbiztonsági üzletágunk leggyakoribb megbízásai: megrendelőink vagyonának védelme, üzletfolytonosságának biztosítása, továbbá az üzleti partnerek és munkavállalók átvilágítása, versenypiaci információszerzés, kockázatelemző audit, kintlévőség kezelési és követelésérvényesítési tanácsadás, üzleti konfliktusok, problémás ügyek kezelése és rendezése.

Az Európai Unió direktíváinak, Megrendelőink elvárásainak, valamint a tudatos és felelősségteljes szolgáltató felé támasztható követelményeknek való megfelelés érdekében cégünk elsőrendű fontosságúnak tartja a minőségi és a magas hozzáadott értékkel bíró szolgáltatást, valamint Megbízóink mind magasabb színvonalú kiszolgálását.

Elérhetőségek, kapcsolat

1062 Budapest, Andrássy út 125.
Telefon: +36 1 411 01 41
Fax: +36 1 411 00 87
Email: info@safetysector.com